L'Aula Gastronòmica de l'Empordà ha format 17 persones en risc d'exclusió social

04/12/2024 Serveis - Jordi Rodríguez


El curs s'ha fet al llarg del mes de novembre, (Foto: Aula Gastronòmica de l'Empordà).

El curs s'ha fet al llarg del mes de novembre, (Foto: Aula Gastronòmica de l'Empordà).

L'Aula Gastronòmica de l'Empordà, amb seu a Vall-llobrega, ha donat formació de cuina i sala en restaurant a 17 persones en situació de risc d'exclusió social. El programa s'ha fet al llarg del mes de novembre, a través d'un conveni amb la Fundació 'la Caixa'. El curs ha estat dirigit pel formador Juli Pila, impartint coneixements teòrics i pràctics que també han inclòs formació en manipulació d'aliments.

El temari ha tractat temes com l’organigrama d’un restaurant, el tall de peix, carn i verdures, l'emplatat, o la maquinària i l’utillatge a sala i cuina. També la barra i el servei, la presa de comandes o les elaboracions de receptes amb carn, peix, vegetals, i postres. Des de la borsa de treball de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre es posarà a disposició dels seus establiments associats els currículums de les 17 persones que han assistit a la formació. Aquest programa formatiu, segons l'entitat, beneficia treballadors i empreses per igual, i pot ser una bona resposta a les dificultats que té el sector per trobar personal.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...