Dos nedadors del CN Palamos al Campionat de Catalunya de benjamins

18/06/2024 Esports - Jordi Rodríguez


ELs nedadors del Club Natació Palamós, Valentino Di Sabato i David Jimenez. (Foto: Club Natació Palamós).

ELs nedadors del Club Natació Palamós, Valentino Di Sabato i David Jimenez. (Foto: Club Natació Palamós).

Aquest cap de setmana passat s'ha fet a les piscines Bernat Picornell de Barcelona, el Campionat de Catalunya de natació en la categoria de benjamins. El Club Natació Palamós hi ha participat amb 2 nedadors, Valentino Di Sabato, de 9 anys i mig, i David Jiménez, de 9. Di Sábato va ser el 35è de la seva categoria, i Jiménez el 49è. Tots dos van obtenir diplomes pels resultats en les seves sèries, i es van classificar entre els 64 nedadors que van anar a la final territorial.

El Club Natació Palamós ha classificat aquest any un total de 13 competidors pels campionats de Catalunya de les diferents categories. Ester Yesares, entrenadora i membre de la junta directiva del club, explica que haver pogut treballar aquesta temporada en una piscina de competició, al Complex Esportiu Riembau, els ha permès millorar el rendiment.La pròxima cita pels nedadors del Club Natació Palamós serà aquest cap de setmana que ve a Reus, amb Alexandra Cànovas en el Campionat de Catalunya d'alevins. L'últim cap de setmana de mes hi haurà el català d'infantil i júnior, amb la participació de Juli Sanchez, Ivan Cobos i Ibo Avat, a Tarragona. I el dia 30 de juny, a Lleida, es farà el Campionat de Catalunya de proves de relleus per a benjamins. Hi prendran part Dante i Valentino Di Sabato, David Jiménez, Egor Chegornostev, Erti Torró, Zoe Garcia, Odri Solàs, Angelina Salvatore i Rita Scalise. Qui ja va participar, i amb èxit, al català de màsters va ser la veterana Roser Castillo, que va aconseguir 3 medalles d'or en la categoria dels més grans de 70 anys.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...