A punt per a la campanya d'ajudes de Creu Roja per a l'inici del curs escolar

17/06/2024 Societat - Jordi Rodríguez


Els ajuts es podran sol·licitar a partir de l'1 de juliol.

Els ajuts es podran sol·licitar a partir de l'1 de juliol.

A partir del dia 1 de juliol ja es podran fer les sol·licituds d'ajuts pel retorn a l'escola, que un any més coordina Creu Roja Palamós. Es tracta d'una mesura cofinançada amb l'Ajuntament de Palamós, i adreçada als alumnes de primària i de quart d'ESO matriculats als centres docents del municipi, a més de les etapes 1 i 2 de l'escola d'educació especial Els Àngels. L'objectiu és donar suport a les famílies vulnerables econòmicament per fer front a les despeses que ocasiona l'inici del curs escolar. Una ajuda per a l'adquisició de llibres de text, material escolar, quotes digitals, xandall, o per a excursions escolars d'un dia, per exemple.

Per arribar a aquestes famílies es treballa de manera coordinada amb les escoles, que seran les destinatàries finals de les ajudes. Albert Matavera és el coordinador de Creu Roja Palamós.Les persones interessades en les ajudes per a l'inici del curs escolar poden demanar-les entre els dies 1 i 12 de juliol. És un tràmit que s'ha de fer presencial a les oficines de Creu Roja Palamós, al carrer de la Mercè, de les 10 a les 13h. L'ajuda màxima serà de 130 euros per alumne, i de 150 pels que cursen secundària. Un cop presentades les sol·licituds, fins al 16 d'agost se'n farà la valoració i el dia 2 de setembre es publicarà la llista de beneficiaris.


Bases del programa d'ajudes per a l'inici del curs escolar 2024-2025


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...