La CUP denunciarà a l'Oficina Antifrau possibles irregularitats en la gestió de la salut pública al Baix Empordà

17/06/2024 Política - Jordi Rodríguez


Imatge del sopar col·loqui organitzat per la CUP aquest passat divendres a l'hotel Trias. (Foto: CUP Palamós Vila-romà).

Imatge del sopar col·loqui organitzat per la CUP aquest passat divendres a l'hotel Trias. (Foto: CUP Palamós Vila-romà).

La CUP Palamós Vila-romà denunciarà a l'Oficina Antifrau una desena de presumptes irregularitats en la gestió de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, l'entitat que porta l'hospital comarcal i 4 àrees bàsiques de salut del territori. Les incorreccions s'han detectat a través d'un informe encarregat per la CUP, que es va presentar aquest divendres passat en un sopar que la plataforma local d'aquesta formació va celebrar a Palamós.

El treball l'ha fet l'investigador Jordi Colomer i està centrat en els anys 2022 i 2023. La CUP Palamós Vila-romà va considerar oportú fer aquesta recerca sobre l'estat de la sanitat pública al Baix Empordà, aprofitant que s'ha començat a treballar en el procés per fer un hospital comarcal nou. Alexan Weltz, regidor de la CUP a l'Ajuntament de Palamós, ha explicat a aquesta emissora els aspectes més rellevants que desvetlla aquest informe.Weltz ha confirmat que la CUP donarà curs a aquesta investigació, posant l'estudi en mans de l'Oficina Antifrau de Catalunya.La CUP Palamós Vila-romà va organitzar aquest divendres passat un sopar-col·loqui a l'hotel Trias, amb l'objectiu de fomentar el debat polític al voltant del sistema de salut pública del país. Al sopar hi van assistir 40 persones i des de la CUP van lamentar l'absència de l'alcalde i regidors de l'Ajuntament de Palamós, i de la gerència i dels membres del patronat que gestiona l'hospital comarcal, que havien estat convidats.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...