La deixalleria municipal de Calonge i Sant Antoni ja obre 24/7

17/06/2024 Medi Ambient - Jordi Rodríguez


La deixalleria de Calonge i Sant Antoni, oberta les 24 hores dei dia i 7 dies a la setmana. (Foto: Ajuntament de Calonge i Sant Antoni).

La deixalleria de Calonge i Sant Antoni, oberta les 24 hores dei dia i 7 dies a la setmana. (Foto: Ajuntament de Calonge i Sant Antoni).

La deixalleria municipal de Calonge i Sant Antoni ja està disponible de manera permanent. L'equipament es pot fer servir 24 hores al dia, 7 dies a la setmana. Els usuaris hi poden accedir fora del seu horari habitual d'atenció al públic, obrint la porta amb un codi vinculat al document d'identitat del titular de la taxa d'escombraries. Un cop dins, els panells informatius instal·lats serveixen d’ajuda per tal que tothom aboqui cada residu a la zona on pertoca i així es faci un ús adequat de les instal·lacions.

Segons l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb aquest servei permanent es dona sortida a aquells usuaris que, pel motiu que sigui, no poden fer ús del servei de recollida d'escombraries porta a porta. Cal recordar que l'horari d'obertura habitual de la deixalleria és de dilluns a dissabte de 9h30 a 13?hores i de 16? a 19 hores, i els diumenges d’11 a 13 hores? i de 16 a 22?hores.
La disponibilitat 24/7 és una iniciativa més de totes les que s’emmarquen dins el projecte estratègic de municipi smart city, un projecte de ciutat intel·ligent que disposi de totes les dades possibles sobre els serveis que s’ofereixin i els hàbits de la població, de tal manera que permeti prendre decisions més eficients. Altres exemples són el control exhaustiu dels més de 5.500 punts de llum a la via pública. Gràcies a la plataforma, es detecten al moment les avaries, es pot regular la intensitat de la llum i estalviar consum energètic. O la producció d’aigua calenta sanitària, que permet un control eficient de possibles avaries i alteracions.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...