'La Cuina de l'Empordanet' ja té a punt la seva nova guia

06/05/2024 Serveis - Jordi Rodríguez


La presentació s'ha fet avui a l'Hotel Aiguablava de Begur.

La presentació s'ha fet avui a l'Hotel Aiguablava de Begur.

'La Cuina de l'Empordanet' ha presentat aquest matí la seva nova guia de restaurants, en un acte que s'ha fet a l'Hotel Aiguablava de Begur. L'esdeveniment ha comptat amb la presència de caps de cuina i caps de sala dels 11 restaurants que formen part d'aquest col·lectiu gastronòmic. Un any més s'insisteix a destacar aquests dos oficis a un mateix nivell, com a dues potes imprescindibles perquè el restaurant funcioni. La guia constitueix una eina útiil per explicar al món la cuina de l'Empordà, perquè està pensada per a la gent del país però també pels visitants i els turistes.

Vicenç Fajardo és el president de la Cuina de l'Empordanet.



La guia conté informació completa de cada establiment membre i ajuda a difondre un dels actius del territori, com és la cuina de qualitat.



Des de fa anys, el col·lectiu col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple per visibilitzar aquesta malaltia i recaptar fons que ajudin a pal·liar-la, amb la campanya 'Els restaurants es mullen'. Vicenç Fajardo.



L'any 1995, un grup de restauradors que organitzava des del 1983 les mostres gastronòmiques de 'la Cuina de l’Empordanet' va decidir convertir-se en una associació sense ànim de lucre, per treballar en la millora i la difusió de la gastronomia d’aquesta zona. Gairebé trenta anys després, el col·lectiu continua el seu treball en comú per ajudar a visibilitzar un dels grans actius del Baix Empordà, la seva cuina i els seus productes.


Entrevista a Vicenç Fajardo, president de la Cuina de l'Empordanet.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...