El Gremi d'Hostaleria reconeix la Cambra de Comerç de Palamós en els seus premis anuals

21/03/2024 Serveis - Carlos Ribas


Els guardonats, ahir en la gala celebrada al restaurant la Sala de l'Isaac, a Llofriu.

Els guardonats, ahir en la gala celebrada al restaurant la Sala de l'Isaac, a Llofriu.

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre va lliurar ahir els premis anuals del gremi. El Timó d'Or va ser per a Carme Hospital en reconeixement a la seva trajectòria i per la seva dedicació com a presidenta d’Aromar Hotels & Restaurants i presidenta del patronat de la Fundació Jordi Comas. Turisme Rural Girona va ser guardonat amb el Timó d’Argent. Es va lliurar el diploma de qualitat a la Cambra de Comerç de Palamós pel seu compromís amb la sostenibilitat turística. També hi va reconeixements al Restaurant Can Saló de Palau-Sator, pels 25 anys d'activitat, i el premi proveïdor a l'empresa Energètic.

Bàrbara Hallé, presidenta del Gremi d'Hostaleria de la Costa Brava Centre, explica per què han volgut reconèixer aquests guardonats amb els premis del sector.



La Cambra de Comerç de Palamós ha estat reconeguda amb el diploma de qualitat pel lideratge de l’entitat per impulsar el Compromís per a la Sostenibilitat Turística comarques de Girona Biosphere. Pol Fages és el president de la Cambra palamosina.



Com dèiem, la guanyadora del Timó d'Or 2023 ha estat Carme Hospital que juntament amb el seu marit, el traspassat Jordi Comas, va crear un projecte empresarial de referència a Platja d'Aro. És presidenta d'Aromar Hotels & Restaurants, amb vuit empreses, entre elles l'Hotel Costa Brava, el primer hotel que es va crear a Platja d'Aro el 1929, i que donen feina a dia d'avui a més de 200 persones. Al 2015 es va crear la Fundació Jordi Comas Matamala per contribuir al desenvolupament econòmic i social del turisme i la Carme Hospital és presidenta del patronat. El Timó d'Argent ha estat per a Turisme Rural Girona en reconeixement amb el seu compromís amb el territori per potenciar l'agroturisme. Representa i dona veu a 240 cases rurals en edificacions d'abans de 1957 de 8 comarques gironines. La jornada va servir també per homenatjar els 25 anys de trajectòria del Restaurant Can Saló, negoci familiar situat en una antiga masia del segle XVI a Palau-Sator, que ofereix plats tradicionals empordanesos. Per últim, el Premi Proveïdor va ser per a Energètic. La jornada, celebrada ahir al restaurant la Sala de l'Isaac de Llofriu, va incloure també la celebració de l'assemblea general ordinària de socis de l'entitat, i les ponències ‘Sumar per pagar menys: compres col·lectives d’energia i autoconsum compartit’ a càrrec de Javi Sin d’Energèstic i ‘Balanç de la temporada 2023 i perspectiva del sector turístic 2024’ a càrrec de Roser Prats de Caixabank.


Entrevistes a Bàrbara Hallé, presidenta del Gremi d'Hostaleria de la Costa Brava Centre, i Pol Fages, president de la Cambra de Palamós.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...