L'Ajuntament tornarà a convocar el Global i el Palamós CF

27/02/2024 Esports - Jordi Rodríguez


El regidor d'esports de l'Ajuntament de Palamós, Josep Coll.

El regidor d'esports de l'Ajuntament de Palamós, Josep Coll.

Malgrat l'anunci del Palamós Club de Futbol de trencar l'acord amb el Global per a la gestió conjunta del futbol formatiu del municipi, l'Ajuntament de Palamós no llança la tovallola. L'Àrea d'Esports continua apostant per una línia única de futbol de base, i convocarà les dues parts a una nova reunió, intentant que superin les diferències i arribin a un acord.

El Palamós va anunciar fa uns dies la seva intenció de crear el seu propi futbol formatiu, a partir de la temporada que ve. Tot just estem en la segona temporada de vigència del protocol de filiació amb el Global Palamós, i des de la junta directiva del Degà s'assegura que els dos clubs tenen visions i models diferents, i que el projecte en comú no funciona. L'Ajuntament no vol dues línies de futbol de base, per una qüestió de capacitat de les instal·lacions municipals, i no pensa renunciar a reconduir les discrepàncies entre les dues entitats. Josep Coll, del PSC, és el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palamós i ha parlat per a aquesta emissora.Des del Global Palamós es comparteix el punt de vista de l'Ajuntament i pensen que el millor es concentrar el futbol formatiu en una estructura única. El Global assegura que hi ha acord pel que fa a la idea esportiva, a la uniformitat, i al nom de l'entitat, però no en la composició de la junta. Pel regidor d'Esports, les diferències són petites i per això confia a superar-les. Josep Coll.Josep Coll vol que la trobada amb el Global i amb el Palamós es pugui fer abans del 8 de març.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...