Blanca Batlle (AA Palamós), campiona de Catalunya de trail sub23

27/02/2024 Esports - Jordi Rodríguez

Blanca Batlle, al centre de la imatge, campiona de Catalunya de trail sub23. (Foto: AA Palamós).

La palamosina Blanca Batlle s'ha proclamat campiona de Catalunya de trail en la categoria sub23. La Federació Catalana d'Atletisme va organitzar la competició aquest diumenge, en el marc d'una nova edició de la Sísmica Race, la prova de trail de Sant Andreu de la Barca. La corredora de l'Associació Atlètica Palamós, que l'any passat ja va guanyar el Campionat d'Espanya sub20 d'aquesta especialitat de curses de muntanya, no va tenir rival a Sant Andreu.

Batlle va dominar de principi a fi, i va tornar a evidenciar que és capaç de rendir a gran nivell a la muntanya, en el camp a través, o en la pista. La palamosina va completar els 10 quilòmetres de la Sísmica Race amb un temps de 48'52'', i va marcar distàncies molt clares amb les seves perseguidores. La segona classificada va ser Laia Calzada, del Yetis Collserola, amb un temps de 50'52'', i en tercer lloc va entrar Carla Gonzàlez, del Club Atletisme Tarragona, que va aturar el crono en 54'59''. El proper repte per a Blanca Batlle serà el Campionat d'Espanya per federacions autonòmiques, en què representarà l'equip de Catalunya.