'Conspiranoia' es posposa i es farà dissabte vinent 2 de març

26/02/2024 Cultura - Carlos Ribas


Eduard Farelo, Mia Esteve, David Verti Àurea Màrquez són els protagonistes de 'Conspiranoia'. (Foto: La Gorga).

Eduard Farelo, Mia Esteve, David Verti Àurea Màrquez són els protagonistes de 'Conspiranoia'. (Foto: La Gorga).

L'obra de teatre 'Conspiranoia', que s'havia de representar aquest dissabte passat a La Gorga amb les entrades exhaurides, es va haver de posposar. El motiu és que els talls i les retencions a l'AP-7 per la forta calamarsada que hi va haver aquest dia van impedir que els actors i actrius poguessin arribar a temps a Palamós. S'ha buscat nova data i es farà aquest dissabte vinent 2 de març a dos quarts de nou del vespre. Les persones que vulguin conservar les entrades han d'enviar un correu a cultura@palamos.cat o trucar al 972 60 23 30 abans de dimecres a les 14h. En cas de no poder assistir, es retornaran el diners.

'Conspiranoia' és una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets, mentides, i amistats a punt d'esclatar. És una peça escrita per Marc Angelet i Jordi Casanovas, i aquest últim també n'és el director. El repartiment el componen Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...