L'oferta turística de Palamós s'ha promocionat aquest cap de setmana a Navarra

26/02/2024 Serveis - Jordi Rodríguez


Palamós ha promocionat la seva oferta turística a la fira “Navartur” de Pamplona. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Palamós ha promocionat la seva oferta turística a la fira “Navartur” de Pamplona. (Foto: Ajuntament de Palamós).

L’oferta turística de Palamós s'ha promocionat al llarg de tot aquest cap de setmana a la fira Navartur, a Pamplona. És el segon any consecutiu que el municipi està present en aquest esdeveniment, amb l’objectiu de continuar incidint en un mercat emissor tan important per a Catalunya com és el del nord de l’Estat. A Navartur, l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Palamós s'ha ubicat en l'estand conjunt del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, per bé que ha estat atès per personal municipal.

Palamós ha donat a conèixer a Pamplona la seva àmplia oferta turística basada en el comerç, la restauració, les activitats lúdiques, les platges o els esports nàutics. El principal objectiu era fer arribar l'oferta que prepara el municipi pel proper període festiu de Setmana Santa, així com també la d'estiu, on la gastronomia, el comerç i el paisatge, són referents. Palamós prioritza la participació en fires turístiques que es fan en un radi relativament curt de 300 a 800 quilòmetres de distància. Es busquen visitants potencials que es puguin desplaçar fins al nostre municipi amb comoditat i, fins i tot, per a períodes curts de vacances.
Aquest any 2024, Palamós es promociona en un total de 7 fires turístiques nacionals i internacionals, en un calendari que es va iniciar el mes de gener a la Holiday World Show, la principal fira de turisme d’Irlanda, celebrada a Dublín. Després de Navartur, Palamós visitarà, del 22 al 24 de març, la fira del Mercat del Ram, a Vic. Posteriorment, ho farà en fòrums especialitzats en el sector dels creuers, com la Seatrade Global, a Miami, que tindrà lloc del 8 a l’11 d’abril, i la Seatrade Med, a Màlaga, prevista pels dies 11 i 12 de setembre. Finalment, també destaca la presència de Palamós en els Fòrums Gastronòmics de Girona i Barcelona, que es faran de l’11 al 13 de març, i del 4 al 6 de novembre, respectivament.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...