Obertes les inscripcions per a la fira de Sant Jordi

26/02/2024 Cultura - Jordi Rodríguez


Parada de roses i llibres a la Plaça de la Vila durant la Diada de Sant Jordi, en una imatge d'arxiu.

Parada de roses i llibres a la Plaça de la Vila durant la Diada de Sant Jordi, en una imatge d'arxiu.

L'Ajuntament de Palamós ja ha obert el termini per sol·licitar un lloc a la fira de Sant Jordi. El termini per demanar-ho s'allargarà fins al dia 12 de març. L'esdeveniment tindrà lloc als carrers Major i Cervantes, i a la plaça dels Arbres, entre les 10 del matí i les 9 de la nit del dia 23 d'abril. En total hi ha 60 llocs disponibles per a posar-hi parada. Si es presenten més sol·licituds que llocs ofertats, es farà un sorteig.

Són espais de 3 metres de longitud on s'hi podrà vendre llibres, discos, revistes o artesania, entre altres, a més de la realització d'activitats per part d'associacions de caràcter cultural, esportiu, solidari, mediambiental o lúdic, i també a càrrec de partits polítics. Les sol·licituds es poden formular al registre municipal o a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Palamós seu.palamos.cat. La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, Núria Botellé, anima a participar en la fira de Sant Jordi.Botellé també ha explicat que, en contra del que s'havia previst, aquest Sant Jordi encara no estarà oberta la nova llibreria Finestres, que s'ubicarà en el local que havia ocupat la llibreria La Gavina, a la cantonada del carrer Major amb la plaça de la Vila. El projecte d'aquesta llibreria està lligat al de la residència literària Finestres, situada a la cala Sanià de Palamós i impulsada per la família Ferrer-Salat.


Bases per sol·licitar una parada per a la fira de Sant Jordi.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...