24a convocatòria del Premi de Recerca Vila de Palamós

26/02/2024 Cultura - Jordi Rodríguez


L'alcalde de Palamós i la regidora de Patrimoni Local i Arxiu amb la guanyadora del premi de l'any passat, Janna Puig. (Foto: Ajuntament de Palamós).

L'alcalde de Palamós i la regidora de Patrimoni Local i Arxiu amb la guanyadora del premi de l'any passat, Janna Puig. (Foto: Ajuntament de Palamós).

L'Ajuntament de Palamós ha convocat el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024. Es tracta d'un procés de concurrència competitiva adreçat a estudiants de segon de batxillerat, que hagin elaborat el seu treball de recerca al llarg d'aquest curs. Els alumnes poden presentar al premi un treball sobre qualsevol àrea de coneixement que tingui relació directa amb Palamós, la seva gent, la seva història, el seu medi natural, la seva economia o la seva realitat col·lectiva.

El Servei d’Arxiu Municipal impulsa aquest premi per promoure la investigació relacionada amb el municipi de Palamós, estimulant l’interès per l’estudi i els valors del territori. El Premi de Recerca Vila de Palamós va néixer del compromís de l’Ajuntament amb la darrera junta de la Cooperativa La Equitativa de crear a Palamós un premi d'aquestes característiques. Els treballs han de tenir entre 25 i 50 pàgines i els autors podran rebre l'assessorament del Servei d'Arxiu Municipal. Les sol·licituds s'han de presentar en el termini de 15 dies i el premi està dotat amb 500 euros.
En la convocatòria de l'any passat del Premi de Recerca Vila de Palamós, l'alumna de l'escola Vedruna Palamós, Janna Puig Pujadas, en va ser la guanyadora. Ho va fer amb el treball titulat 'L'aigua potable a Palamós', que va competir amb 4 més presentats per estudiants de batxillerat de l'Institut i de la mateixa escola Vedruna.


Bases de la 24a convocatòria del Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...