Palamós vol un Menú de la Gamba conjunt però amb els restaurants de Sant Antoni certificats

18/01/2024 Cultura - Jordi Rodríguez


Un plat de gambes de Palamós. (Foto: El Plat Blau).

Un plat de gambes de Palamós. (Foto: El Plat Blau).

El president de l'Associació de restaurants, tavernes i locals d'oci nocturn de Palamós, Jordi Rissech, és partidari d'unificar el Menú de la Gamba amb el que fan els restaurants de Calonge i Sant Antoni. Això sí, posa una condició. Que tots els establiments del municipi veí que hi vulguin prendre part estiguin certificats amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós, cosa que ara no passa. L'objectiu és que tothom treballi amb el mateix nivell d'exigència i que els clients que consumeixin el menú no tinguin cap dubte del producte que els posen al plat.

Escoltem Jordi Rissech en declaracions, aquesta setmana, al programa d'aquesta emissora 'Palamós al dia'.



A iniciativa de la Marca de Garantia, Palamós va iniciar fa dos anys una campanya pròpia del Menú de la Gamba. Aquest 2023 passat, 12 restaurants de Palamós i d'altres municipis, tots certificats, van oferir el menú al llarg d'un mes. Totes les propostes eren diferenciades, en funció de la tipologia de cuina de cada establiment, i amb preus que oscil·laven entre els 45 i els 90 euros. Per a Jordi Rissech, fins ara l'experiència ha estat molt satisfactòria.



Per la seva banda, des d'el col·lectiu El Plat Blau els restaurants de Calonge i Sant Antoni han apostat pel Menú de la Gamba clàssic, ja amb quasi 3 dècades d'història, al preu de 48 euros. L'any passat els participants van créixer i s'hi van apuntar 9 establiments del municipi.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...