L'Aula Gastronòmica de l'Empordà forma 15 persones a l'atur i en risc d'exclusió social

30/11/2023 Societat - Carlos Ribas


La formació permetrà que 15 persones puguin treballar en els establiments associats. (Foto: Aula Gastronòmica de l'Empordà).

La formació permetrà que 15 persones puguin treballar en els establiments associats. (Foto: Aula Gastronòmica de l'Empordà).

L'Aula Gastronòmica de l'Empordà ha format aquest mes de novembre 15 persones a l'atur i en risc d'exclusió social, a través d’una iniciativa subvencionada per la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank. El curs era de cuina i sala en restaurant i bar i ha estat dirigit per la formadora Berta Dotú que ha ensenyat als participants diverses nocions tant teòriques com pràctiques d'aquestes professions d'hostaleria.

El temari ha tractat punts com l’organigrama d’un restaurant; el tall de peix, carn i verdures; la mise en place; la maquinària i l’utillatge a sala i cuina; la barra i el servei; la presa de comandes; o les elaboracions de receptes amb carn, peix i vegetals, a més de postres. Des de la borsa de treball de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre es posarà a disposició dels seus establiments associats els currículums de les 15 persones que han assistit a la formació. Plantejaments com aquests poden ser una bona resposta a les creixents dificultats que té el sector per trobar personal.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...