Acció al Mercat Municipal per la reducció dels envasos de plàstic

21/11/2023 Medi Ambient - Jordi Rodríguez


Personal de l'Ajuntament de Palamós ha repartit bosses ecològiques per substituir les de plàstic d'un sol ús.

Personal de l'Ajuntament de Palamós ha repartit bosses ecològiques per substituir les de plàstic d'un sol ús.

Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, el Mercat Municipal de Palamós ha acollit aquest matí una activitat de bones pràctiques per evitar la utilització de bosses de plàstic d'un sol ús. S'ha fet de 10 a 12 i l'objectiu era divulgar entre la població palamosina la necessitat de limitar l'ús d'envasos, i així generar menys residus. Les activitats de la Setmana Europea es completaran el dissabte que ve amb una nova edició del Mercat d'intercanvi i segona mà, que es farà a la plaça dels Països Catalans.

L'entrega de bosses ecològiques es fa amb l'objectiu de reduir el consum de plàstics d'un sol ús i al mateix temps, incentivar els paradistes per buscar altres envasos més sostenibles. L'activitat que s'ha fet aquest matí al Mercat Municipal de Palamós ha estat una acció transversal entre les àrees de Medi Ambient i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós. Escoltem la valoració de l'acció que s'ha fet aquest matí amb l'entrega de bosses ecològiques, en la veu de la Gemma Elies i d'en Josep Maria Catot, tècnics de Medi Ambient i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós, respectivament.Dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, dissabte s'organitza a la plaça dels Països Catalans de Palamós el Mercat d'Intercanvi i segona mà. Gemma Elies, tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós.L'acció d'avui i la d'aquest proper dissabte busquen generar menys residus i donar una segona vida a objectes que ja no necessitem.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...