El reformat parc de l'Arbreda ja està obert, tret de la part infantil

21/11/2023 Obres i Urbanisme - Jordi Rodríguez


El parc de l'Arbreda de Palamós. (Foto: Ajuntament de Palamós).

El parc de l'Arbreda de Palamós. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Com ja us avançàvem fa uns dies, el parc municipal de l'Arbreda de Palamós ja torna a estar obert al públic, després que ja ha finalitzat el gruix dels treballs de reforma que van començar el mes de juny passat. L'únic espai que encara es manté tancat, fins a finals d'aquest mes, és la zona d'esbarjo infantil, que s'ha ampliat i on s'hi han instal·lat més jocs.

En aquest sector, però, encara resta consolidar tot el paviment de cautxú i aplicar el galvanitzat a la tanca de seguretat perimetral. Pel que fa a la resta, les obres han inclòs la creació de grades fixes integrades al parc en el seu límit amb el carrer de Jacint Verdaguer. També s’ha enderrocat el mur d’obra que limitava amb l'aparcament de l'Arbreda, substituint-lo per talussos enjardinats com a elements separadors, donant més permeabilitat i polivalència. El projecte executat ha millorat l’accessibilitat al parc amb una nova rampa d’accés, s’ha ampliat l’espai pavimentat central situat davant l’escenari i s’han renovat l’enllumenat i el mobiliari urbà. Lluís Puig, alcalde de Palamós, està convençut que la ciutadania valora molt positivament el resultat final de l'obra.Les tasques de reforma del parc de l’Arbreda han anat a càrrec d’una empresa especialitzada en obra pública, que ha executat aquest projecte municipal sorgit dels processos de participació ciutadana.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...