'La Cuina de l'Empordanet' entra a la tardor amb 'Sopars maridats'

09/10/2023 Serveis - Jordi Rodríguez


La campanya està activa des d'aquest passat divendres i fins al 17 de novembre. (Foto: Cuina de l'Empordanet).

La campanya està activa des d'aquest passat divendres i fins al 17 de novembre. (Foto: Cuina de l'Empordanet).

Des d'aquest cap de setmana està en marxa l'onzena edició de la campanya gastronòmica 'Sopars maridats', que promou el col·lectiu de restauradors 'La Cuina de l'Empordanet'. Es tracta d'un cicle de sopars combinats amb vins dels cellers de la DO Empordà, que es faran cada divendres fins al dia 17 de novembre. Se serveixen un total de 12 àpats, confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, amb l'objectiu d'oferir la millor combinació entre els plats i els vins del menú.

Els menús s’aniran coneixent progressivament a través de l’Instagram @cuinaempordanet, uns dies abans de cada cita, i les reserves es podran fer contactant directament amb cada restaurant. ‘Sopars maridats’ s’ha convertit en la iniciativa gastronòmica més consolidada de les que s’impulsen des d'aquest col·lectiu empordanès de restauració. Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També per enfortir les relacions entre els cellers i els restaurants, els dos pilars de la riquesa de la gastronomia empordanesa. Finalment, el tercer gran objectiu és dinamitzar el sector en una època de l’any fora de la temporada turística alta, mobilitzant els públics locals i nacionals.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...