Detecten trucades fraudulentes en nom de l'Ajuntament de Palamós

19/09/2023 Successos - Jordi Rodríguez


L'oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Palamós, en una imatge d'arxiu.

L'oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Palamós, en una imatge d'arxiu.

L'Ajuntament de Palamós ha detectat intents de suplantar la identitat d'aquesta administració local, a través de trucada telefònica. En concret s'han fet telefonades a ciutadans, des d'un número aliè a l'Ajuntament, i fent-se passar per funcionaris municipals amb la pretensió de cobrar tributs. L'Ajuntament de Palamós recorda que no fa servir mai canals telefònics ni aplicacions de missatgeria instantània per fer cobraments d'impostos ni de taxes de cap tipus.

Si alguna persona ha arribat a fer algun pagament arran d'aquestes trucades fraudulentes, l'Ajuntament aconsella contactar amb l'entitat financera corresponent per alertar-la d'aquest fet, i també presentar denúncia davant la policia. En qualsevol cas, des del consistori palamosí ja s'ha comunicat els fets als Mossos d'Esquadra perquè iniciïn les investigacions pertinents.
El mes de juliol passat, l'Ajuntament de Palamós ja va detectar un intent de suplantació d'identitat de la corporació, en aquell cas a través de la xarxa WhatsApp. També eren missatges que arribaven als contribuents amb la pretensió de cobrar suposats tributs municipals.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...