Nou sistema de confirmació de visites al CAP Palamós

19/09/2023 Societat - Jordi Rodríguez


El sistema de confirmació de visites ja funciona a l'hospital de Palamós des de l'any 2017. (Foto: SSIBE).

El sistema de confirmació de visites ja funciona a l'hospital de Palamós des de l'any 2017. (Foto: SSIBE).

El Centre d'Atenció Primària de Palamós ha estrenat aquesta setmana el nou sistema d'avís als usuaris amb visites programades. En arribar, aquests troben un tòtem a l'entrada on s'han d'identificar, i que els imprimeix un tiquet amb la consulta on s'han d'adreçar. En paral·lel, el professional que ha de donar l'atenció rep la notificació de l'arribada del pacient. El sistema ajuda a millorar l'eficiència del sistema de confirmació de visites, facilita la orientació dins el mateix centre, i agilitza la comunicació entre l'equip assistencial i l'usuari.

Les visites només es poden confirmar des de 20 minuts abans de l'hora assignada. El sistema permet fer la gestió de totes les visites, excepte les de ginecologia, llevadora i podologia, que s'hi incorporaran més endavant. Un cop finalitzada la visita i si necessiteu un justificant, el mateix sistema us el facilita. Properament també està previst instal·lar pantalles a la sala d'espera del CAP palamosí per tal de preservar l'anonimat dels avisos i millorar les condicions de confidencialitat i de soroll. Aquest sistema, que a l'hospital de Palamós ja funciona des de l'any 2017, s'implantarà en els mesos vinents a les àrees bàsiques de salut de la Bisbal, Palafrugell, i Torroella de Montgrí.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...