Ple ordinari de setembre amb moció doble de Som-hi per Palamós i Sant Joan

19/09/2023 Política - Jordi Rodríguez


Imatge del Ple de l'Ajuntament de Palamós del passat mes de juliol. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Imatge del Ple de l'Ajuntament de Palamós del passat mes de juliol. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Després de la pausa habitual del mes d'agost, avui es convoca una nova sessió del Ple ordinari de l'Ajuntament de Palamós, la segona ja d'aquest nou mandat municipal. Començarà a les 6 de la tarda i en l'ordre del dia hi ha 18 punts. Entre ells dues mocions presentades per Som-hi per Palamós i Sant Joan, el principal grup de l'oposició municipal, totes dues referides a temes de mobilitat.

La primera moció reclama solucions per a la connexió del carrer Balmes amb l'aparcament de l'Arbreda. El segon text denuncia problemes en el funcionament dels giratoris que hi ha al carrer d'Enric Vincke, en les cruïlles amb l'avinguda de Catalunya i amb el carrer de Rentadors. Altres punts de l'ordre del dia del Ple municipal d'avui són l'acord per aprovar la documentació tècnica per reparar el paviment de la Nau dels 50 metres, o el conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà per a la gestió del Centre Obert de Palamós. També es posaran damunt la taula la declaració d'especial interès de les obres de reforma d'un local pels serveis de rehabilitació i medicina de l'esport, de l'hospital de Palamós, així com l'estimació parcial d'un recurs de reposició contra les contribucions especials de la segona fase d'obres d'urbanització de la Fosca.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...