La Fundació Impulsa comença el curs donant suport a 23 alumnes d'FP al Baix Empordà

19/09/2023 Societat - Jordi Rodríguez


Inici del curs escolas 2023 - 2024 de la Fundació Impulsa. (Foto: Fundació Impulsa).

Inici del curs escolas 2023 - 2024 de la Fundació Impulsa. (Foto: Fundació Impulsa).

La Fundació Impulsa inicia el curs escolar acompanyant i becant 23 alumnes de cicles formatius a la comarca del Baix Empordà. En el conjunt de Catalunya són 320 els estudiants que es beneficiaran d'aquestes ajudes, acompanyats de 230 mentors voluntaris que faran el seguiment del creixement humà i acadèmic d'aquests joves.

El programa de la Fundació Impulsa compta amb el suport de més de 150 organitzacions impulsores, i amb la col·laboració dels consells comarcals, centres educatius i entitats socials. L'objectiu és aconseguir que joves de famílies amb dificultats socioeconòmiques puguin cursar cicles de formació professional.
Els joves becats han estat seleccionats pels centres educatius a partir de criteris econòmics i de motivació. Després, ajuntaments i consells comarcals n'han fet la valoració socioeconòmica, perquè finalment l'equip psicopedagògic de Fundació Impulsa faci la tria definitiva. En el cas del Baix Empordà, aquest curs rebran beca 23 alumnes, 4 dels quals són nous i se sumen als 19 que ja estaven cursant estudis superiors. L’alumnat comença el curs rebent un suport integral. Econòmic, a través del finançament dels estudis de formació professional, tecnològic, amb la donació d’un ordinador portàtil, i amb formacions transversals, mentoria, i inserció en empreses. Des del curs 2015-16, la Fundació Impulsa ha acompanyat més de 560 joves en els diferents territoris on és present l’entitat.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...