Jornada a Calonge contra el malbaratament alimentari

19/09/2023 Cultura - Jordi Rodríguez


La jornada vol conscienciar a la societat per combatre el malbaratament alimentari. (Foto: freepik.es).

La jornada vol conscienciar a la societat per combatre el malbaratament alimentari. (Foto: freepik.es).

La Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni, vinculada a la Universitat de Girona, organitza demà dimecres una jornada dedicada al malbaratament alimentari, a partir de l'experiència de diferents professionals de la gastronomia. La jornada es dividirà en dues sessions, de matí i de tarda, que es faran respectivament a la Facultat de Turisme de la UdG, i al castell de Calonge.

La sessió matinal començarà a les 11 i tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona. Hi participaran Carmel Mòdol, secretari de la Conselleria d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, Gaby Susanna, directora de la Plataforma Aprofitem els Aliments, Ada Parellada, propietària del restaurant Semproniana, Gemma Barceló, del Departament d’I+D del restaurant El Celler de Can Roca, i Diane Dodd presidenta de l’International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism. D'altra banda, a partir de les 6 de la tarda tindrà lloc al Castell de Calonge la conversa ‘Menja’t el malbaratament’ a càrrec de Gaby Susanna i Ada Parellada. La jornada també comptarà amb les intervencions de l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, i de la directora de la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme, Dolors Vidal.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...