Presentat el cicle universitari sènior a Calonge i Sant Antoni, que arrencarà a l'octubre

19/09/2023 Cultura - Jordi Rodríguez


150 persones van assistir a l’acte de presentació del Campus de l’Experiència de Calonge i Sant Antoni. (Foto: Ajuntament de Calonge i Sant Antoni).

150 persones van assistir a l’acte de presentació del Campus de l’Experiència de Calonge i Sant Antoni. (Foto: Ajuntament de Calonge i Sant Antoni).

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i la Universitat Internacional de Catalunya han presentat en societat el Campus de l'Experiència, que tindrà la seva seu en aquest municipi. L'acte es va fer aquest divendres passat al castell de Calonge i hi van assistir unes 150 persones, que van poder conèixer aquesta oferta formativa universitària dirigida a persones de més de 50 anys de la província de Girona, i que no requereix estudis previs.

Es tracta d’un programa de formació pioner que començarà el mes vinent i que permetrà obtenir un títol. El Campus de l’Experiència de UIC Barcelona fomenta l’interès per nous àmbits del saber i capacita els participants per assumir la responsabilitat de noves tasques, mitjançant l’aprenentatge continu i el treball de recerca en grup. En definitiva, mantenir-se actiu i millorar la qualitat de vida. Arturo Prades, regidor de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.L’objectiu principal del Campus de l'Experiència és la realització personal de les persones grans i la seva adaptació a l’entorn. El programa té una durada de tres cursos, i no requereix cap títol previ. Les assignatures pertanyen als àmbits de la història, l’art, la filosofia, la literatura, la ciència, la tecnologia, el dret, l’economia, la sociologia, i la psicologia i ciències de la salut. Les classes començaran a mitjans d’octubre al castell de Calonge, i tindran lloc fins al juny, una tarda a la setmana. Els alumnes que hagin cursat satisfactòriament els tres anys rebran el títol de graduat en el Programa Sènior Universitari en Cultura, Ciència i Societat de la UIC Barcelona. Els alumnes no fan exàmens però sí treballs de recerca en grup.Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...