El Marella Discovery 2 anul·la l'escala d'avui per canvi de ruta

18/09/2023 Serveis - Jordi Rodríguez


L'alcalde va lliurar al capità del Silver Nova una mètopa commemorativa amb motiu de la primera escala a Palamós. (Foto: Ports de la Generalitat).

L'alcalde va lliurar al capità del Silver Nova una mètopa commemorativa amb motiu de la primera escala a Palamós. (Foto: Ports de la Generalitat).

Avui dilluns no hi haurà escala de creuer al port de Palamós. El vaixell Marella Discovery 2 ha anul·lat la que havia de fer, argumentant un canvi de ruta en el periple que està fent aquests dies per la Mediterrània. El port de Palamós ha rebut escales de creuers turístics en 2 dels últims 3 dies, que han totalitzat 2.500 passatgers en aquest període. El divendres va venir el vaixell Marella Voyager, i ahir ho va fer el Silver Nova, que protagonitzava la seva escala inaugural a Palamós. Amb l'anul·lació del Discovery, aquest mes de setembre el port palamosí queda amb un total de 7 escales programades.

El divendres, el Marella Voyager va fer una escala de 10 hores, amb 1.800 passatgers britànics a bord. El dissabte hi va haver pausa i ahir diumenge va ser el torn del Silver Nova. Era la seva primera visita a Palamós, i per aquest motiu les autoritats portuàries i municipals van lliurar al seu capità una mètopa commemorativa, com és habitual en aquests casos. El Silver Nova va fer una escala llarga, des de quarts de vuit del matí i fins a les 11 de la nit. Va arribar provinent del port francès de Sète i després va salpar cap a Barcelona. En aquest periple porta 700 passatgers, la majoria de nacionalitat nord-americana. Finalment, avui dilluns el port de Palamós havia d'acollir una escala del Marella Discovery 2, entremig de la ruta entre Ajaccio i Palma de Mallorca, portant 1.800 passatgers a bord. Com dèiem, aquesta ruta ha canviat i l'escala a Palamós s'ha suprimit. Les escales de creuer al port de Palamós en aquest mes de setembre es completaran els dies 21 i 29 amb els vaixells Viking Sea i Marella Voyager, respectivament.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...