El Plat Blau també aposta per un Menú de la Gamba conjunt

04/07/2023 Serveis - Jordi Rodríguez


El Guillermu de Sant Antoni és un dels restaurants que participa en el Menú de la Gamba.

El Guillermu de Sant Antoni és un dels restaurants que participa en el Menú de la Gamba.

L'associació de restaurants El Plat Blau també és partidària de fer un Menú de la Gamba conjunt amb els establiments de Palamós. L'entitat s'afegeix així a l'opinió dels restauradors palamosins, que ja s'havien pronunciat en aquest mateix sentit. Ja van dos anys consecutius que els restaurants de Palamós i de Calonge i Sant Antoni fan promocions gastronòmiques de la gamba, per separat.

Palamós, a iniciativa de la Marca de Garantia Gamba de Palamós, va iniciar l'any passat una campanya pròpia. Aquest 2023, i al llarg d'un mes, 12 restaurants de Palamós i d'altres municipis han ofert un menú basat en la gamba. Totes les propostes eren diferenciades, en funció de la tipologia de cuina de cada establiment, i amb preus que han oscil·lat entre els 45 i els 90 euros. Per la seva banda, des d'El Plat Blau s'ha apostat pel Menú de la Gamba clàssic, ja amb quasi 3 dècades d'història, amb una proposta que s'ha acabat aquest cap de setmana darrer i que s'ha venut al preu de 48 euros. Com ja van expressar en el seu moment destacats restauradors de Palamós, el president del col·lectiu El Plat Blau, Agustí Soto, del restaurant Guillermu, de Sant Antoni, també creu que el millor seria convergir en un menú comú per a tota la badia.



Precisament avui dimarts, a partir de dos quarts de vuit del vespre, es fa el comiat oficial del Menú de la Gamba d'El Plat Blau. Es tracta d'un maridatge de vins i dels productes d'aquesta proposta gastronòmica, que tindrà com a escenari el mirador de l'espigó de l'Amistat, al passeig de Sant Antoni. Els tiquets tenen un preu de 15 euros i es venen a l'Oficina de Turisme d'aquest nucli. La campanya gastronòmica del Menú de la Gamba ha arribat aquest any a la 29a edició. Hi han pres part 9 restaurants de Calonge i Sant Antoni, des del 5 de maig passat, i fins a aquest cap de setmana darrer. El Menú de la Gamba dels restaurants d'El Plat Blau ofereix un entrant d'anxoves amb pa torrat, un plat de 200 grams de gamba de Palamós mitjana a la planxa, fideus rossejats, vi Inspirador i postres.



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...