La Cuina de l'Empordanet presenta la guia de restaurants

25/04/2023 Cultura - Carlos Ribas


La presentació de la guia es va fer ahir al restaurant Es Portal de Pals.

La presentació de la guia es va fer ahir al restaurant Es Portal de Pals.

La Cuina de l’Empordanet va presentar ahir la seva nova guia de restaurants en un acte que es va fer a Es Portal Restaurant & Hotel Boutique de Pals i que va comptar amb la presència de caps de cuina i de sala dels 13 restaurants que formen part d'aquest col·lectiu gastronòmic. Dues categories que es posen a la mateixa alçada per reivindicar i dignificar els professionals de sala dels restaurants. La guia és una bona eina per explicar al món la cuina del territori empordanès, perquè està pensada per a la gent del país però també pels visitants i els turistes. S'ha editat en dues versions, una en català i francès i l'altra en castellà i anglès.

Respecte a la darrera edició de la guia, la de la temporada passada, hi ha canvis en bona part de les fotografies que realitza Lluís Català. Una de les novetats és que els membres de la Cuina de l’Empordanet llueixen la nova indumentària de l’associació, d’impactant blau marí. També segueixen equiparant la feina dels caps de cuina i de sala. Vicenç Fajardo és el president de la Cuina de l'Empordanet.



La guia conté informació completa de cada establiment membre i ajuda a difondre un dels actius del territori, com és la cuina de qualitat.



La guia de la Cuina de l'Empordanet es pot trobar en els restaurants del col·lectiu, oficines de Turisme o del Patronat. També es pot llegir en un format digital i interactiu en aquest enllaç.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...