13/12/2022 Societat - Carlos Ribas
La Fira es va fer del 8 al 10 de desembre a la Bòbila de Palafrugell. (Foto: Grup Costa Brava Centre).
La Bòbila de Palafrugell va acollir els passats 8, 9 i 10 de desembre l’edició d’enguany de la Fira del Vi Costa Brava, esdeveniment organitzat per la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre. S’hi van repartir 2.000 tastos de vi, 300 taules de formatges i 500 tastets gastronòmics de la Cuina de l’Empordanet. La novetat d'enguany va ser l’Espai Enogastronòmic de tastos i tallers, amb totes les places exhaurides i la participació de 250 persones.
Aquesta activitat va tenir presència palamosina amb Tomàs Brull i Laia Caner, que van fer el maridatge ‘De la Llotja a la Cuina’ i Clara Antúnez, sommelier de La Gastronòmica, que va guiar un tast de vins del Baix Empordà.