'Sopars maridats' tanca la desena edició amb prop de 600 comensals

12/12/2022 Societat - Carlos Ribas


Divendres es va posar punt i final a l'edició de 'Sopars maridats'. (Foto: Cuina de l'Empordanet).

Divendres es va posar punt i final a l'edició de 'Sopars maridats'. (Foto: Cuina de l'Empordanet).

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l'Empordanet ha tancat la desena edició de la campanya 'Sopars maridats', que s'ha fet tots els divendres des del 7 d'octubre i fins al 2 de desembre. Han estat 16 àpats confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer. Un treball conjunt per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú. Els 'Sopars maridats' han reunit prop de 600 comensals, amb una mitjana d’uns 37 assistents a cada àpat. El preu dels menús degustació maridats, fixat per cada restaurant, ha estat de 75 euros de mitjana.

Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total: empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants i dinamitzar el sector fora de la temporada alta turística. Vicenç Fajardo és el president del col·lectiu 'La Cuina de l'Empordanet'.



Enguany, amb motiu de la celebració de les deu edicions de ‘Sopars Maridats’, tots els assistents a l’esdeveniment han rebut com a obsequi un llevataps commemoratiu de la Cuina de l’Empordanet.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...