'Últim avís': cap de setmana d'estrena per a Gespa Teatre

25/11/2022 Cultura - Jordi Rodríguez


Gespa Teatre estrena aquest cap de setmana la seva darrera representació, 'Últim avís'.

Gespa Teatre estrena aquest cap de setmana la seva darrera representació, 'Últim avís'.

La Sala Petita de La Gorga serà aquest cap de setmana l'escenari de l'estrena de l'obra 'Últim avís', la darrera producció de Gespa Teatre. La funció inaugural es farà demà dissabte, a les 9 de la nit, i n'hi haurà 3 més. L'endemà diumenge i els dies 3 i 4 de desembre. 'Últim avís' és una peça treballada íntegrament des d'aquesta formació amateur palamosina, que reflexiona sobre la pèrdua de personalitat urbana i comercial de ciutats d'arreu del món.

És el fruit d'un treball llarg que va començar l'any 2018. Es va iniciar definint escenes, objectius i personatges, es va nodrir de la gravació d’improvisacions i s’ha culminat amb la redacció final del text. Ho expliquen l'actriu Anna Ferrer i el director Martí Pàmies.L'obra està dirigida per Martí Pàmies i la interpreten Anna Benaiges, Anna Ferrer, Núria Lisbona, Alba Cugat i Montse Orpina. L'Alba i la Montse han estat les darreres en incorporar-se al projecte i ens han explicat les seves sensacions.L'estrena d''Últim avís', demà dissabte a les 9 de la nit, a la Sala Petita de La Gorga. Aquest mateix escenari acollirà tres representacions més. Aquest diumenge, a les 7 de la tarda, i els dies 3 i 4 de desembre, a les 9 i a les 8, respectivament. Per a les dues primeres funcions ja no queden entrades. Per a la resta, podeu comprar-les al web lagorga.cat. El preu és de 10 euros.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...