La Cuina de l'Empordanet comença la campanya 'Sopars maridats'

10/10/2022 Serveis - Jordi Rodríguez


La campanya estarà activa fins al proper 2 de desembre. (Foto: soparsmaridats.com).

La campanya estarà activa fins al proper 2 de desembre. (Foto: soparsmaridats.com).

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l'Empordanet ha posat en marxa la desena edició de la campanya 'Sopars maridats'. Tots els divendres, fins al dia 2 de desembre, s'organitzarà un àpat confeccionat per parelles formades per un cuiner i un cellerer. Un treball conjunt per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú.

Tots els vins seran de cellers de la Denominació d'Origen Empordà. El primer a participar, aquest divendres passat, va ser precisament el celler Brugarol de Palamós. El restaurant palamosí La Cala Taverna protagonitzarà el sopar del 18 de novembre. Per celebrar els 10 anys dels 'Sopars maridats', tots els assistents a les vetllades programades s'emportaran de record un llevataps de La Cuina de l'Empordanet.
Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica empordanesa i d’alta qualitat. També per enfortir relacions entre els cellers i els restaurants, dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa. Una altra finalitat era dinamitzar el sector en un moment de l'any amb un baix moviment turístic.
A les xarxes socials de La Cuina de l’Empordanet els usuaris hi podran trobar cada setmana els menús corresponents als sopars immediatament programats. Les reserves es poden fer contactant directament amb cada restaurant participant



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...