Natació en aigües obertes a 'Converses de taverna', i xerrada sobre patrimoni marítim

29/04/2022 Cultura - Jordi Rodríguez


La sessió comença a les.7 de la tarda al Restaurant Can Blau. (Foto: Museu de la Pesca).

La sessió comença a les.7 de la tarda al Restaurant Can Blau. (Foto: Museu de la Pesca).

Avui s'acaba la temporada del cicle 'Converses de taverna', que organitza el Museu de la Pesca de Palamós, i ho fa parlant de la natació en aigües obertes. Una activitat esportiva que ha agafat un auge molt gran en els últims anys, i que cada vegada té més practicants. A la xerrada hi prendran part nedadors experimentats en aquesta disciplina.

Concretament Josep Maria Gisbert, Ester Yesares i Marc Ferriol, tots del Club Natació Palamós. Parlaran de les motivacions que tenen, de les sensacions que produeix nedar al mar, dels materials i de les tècniques que utilitzen, dels mètodes d'entrenament, de les competicions i també dels riscos que comporta nedar en aigües obertes. Tot plegat en la cloenda d'aquesta temporada de 'Converses de taverna', a les set de la tarda, al restaurant Can Blau.

D'altra banda, avui hi ha una nova entrega de les xerrades de la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial. Aquesta sessió telemàtica està dedicada a l'Associació Gironina d'Amics del Mar i els seus 40 anys de defensa del patrimoni marítim gironí. La xerrada començarà a les set de la tarda i comptarà amb la presència del president de l'AGAM, Joaquim Serra, i del fundador de l'entitat i investigador nàutic, Joaquim Pla i Bartrina.

Us hi podreu connectar a través de l'enllaç enllaç.



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...