El Ple es pronunciarà avui en defensa del sector pesquer

19/04/2022 Política - Jordi Rodríguez


Imatge del Ple de l'Ajuntament de Palamós del passat mes de març. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Imatge del Ple de l'Ajuntament de Palamós del passat mes de març. (Foto: Ajuntament de Palamós).

L'Ajuntament de Palamós ha convocat a les sis d'aquesta tarda el Ple municipal ordinari del mes d'abril. L'ordre del dia de la sessió té una vintena de punts, entre els quals destaquen quatre mocions. Una d'elles posarà damunt la taula un manifest en defensa del sector pesquer. L'objectiu de la moció és fer un crit d'alerta en favor de la supervivència d'una activitat econòmica actualment en perill, i amb el repte constant de la seva sostenibilitat econòmica i ambiental.

Una feina que els pescadors de Palamós fa anys que porten a la pràctica a través d'eines com el Pla de gestió de la gamba. Una realitat que haurien de reconèixer les administracions que regulen l'activitat pesquera, explica l'alcalde de Palamós, Lluís Puig.La moció que passa avui pel Ple de Palamós s'ha pactat amb els municipis d'Alcanar, Arenys de Mar, Barcelona, Blanes, Cambrils, Deltebre, el Port de la Selva, l'Ametlla de Mar, l’Escala, la Ràpita, Llançà, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Tarragona, Torredembarra i Vilanova i la Geltrú.
De la resta de mocions que van avui al plenari n'hi ha una del PSC perquè es demani a la Generalitat el reconeixement de la categoria professional C1 per a les policies locals, l'actualització del seu règim disciplinari, així com del Reglament d'armes. Finalment, Junts per Catalunya presenta dues propostes. Una per a derogar la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'administració local, i una altra que demana punts de recàrrega ràpida a totes les parades de taxi de Palamós.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...