Enric Maria Sebastiani parla avui de la capacitat d'educar de l'esport, a les Jornades d'Educació i Família

10/03/2022 Societat - Jordi Rodríguez


Enric Maria Sebastianini és professor del grau en ciències de l'esport.

Enric Maria Sebastianini és professor del grau en ciències de l'esport.

Avui es fa al Teatre La Gorga la segona de les tres sessions de les Jornades d'Educació i Família de Palamós. El programa, que es va iniciar el dijous passat, compta avui amb la participació del professor de la facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, Enric Maria Sebastiani. La seva conferència portarà per títol 'L’esport no educa', començarà a les vuit del vespre i l'entrada és gratuïta.

El ponent pretén fer reflexionar sobre aquells elements que poden convertir l’esport realment en una potent eina educativa, però a la vegada alertant dels efectes contraris que pot suposar fomentar la seva pràctica i coneixement sense un criteri pedagògic. Lluís Martí és el tècnic de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós.Aquestes dinovenes Jornades d'Educació i Família de Palamós van començar la setmana passada amb la presència de la pedagoga i psicòloga canadenca Catherine L'Ecuyer, que va parlar de com estimular l'atenció per part dels joves. La setmana que ve les tancarà Juanjo Fernández, llicenciat en Filosofia i Lletres i consultor pedagògic. La seva ponència es diu '30 manaments per tractar amb adolescents'. Una eina per intentar entendre i superar les dificultats comunicatives entre els pares i els seus fills adolescents.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...