El Palamós perd al camp de la Montañesa (2-1)

12/12/2021 Esports - Abel Espinosa

El Palamós no ha pogut sumar avui cap punt al camp de la Montañesa. (Foto: Palamós CF).

El Palamós ha perdut en la seva visita al camp de la Montañesa. L'encontre ha estat molt igualat i qualsevol dels dos equips hauria pogut emportar-se els tres punts. En el minut 70, Aumatell ha fet de cap el primer gol del partit. En el minut 84, el Palamós ha aconseguit l'empat després d'un gol d'Abel Fàbregas. L'alegria ha durat molt poc al degà, doncs a la següent jugada, Velillas ha fet el definitiu 2 a 1. La bona notícia del partit d'avui ha estat la reaparició del porter Àlex Campos després de nou jornades, i la del defensa David Cano, inèdit aquesta temporada.

Tant Palamós com Montañesa arribaven al partit amb la moral reforçada després de les victòries respectives en la darrera jornada. El Palamós, tot i fer un bon partit, no ha inquietat la porteria rival i s'ha vist superat a la segona meitat per una Montañesa més efectiva de cara a gol. Aumatell, amb una bona rematada de cap ha avançat als locals en el minut 70. En el minut 84, una passada de Jairo l'ha enviat al fons de la xarxa Abel Fàbregas. L'alegria ha durat poc al Palamós, doncs només 30 segons després. Velillas s'ha aprofitat de la manca de concentració del Palamós per fer el definitiu 2 a 1.
El Palamós tanca la desena jornada del campionat de la Primera Catalana amb 16 punts, a 5 punts del líder, el Bescanó. La propera jornada el degà visitarà el camp de Les Franqueses, serà el dissabte a les 5 de la tarda.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Àlex Campos, David Cano, Sergi Bas, Abde, Gerard Mercader, Alaminos (Abel Fàbregas), Muller (Toro), Adri Salas (Àngel Blanco), Peter Junior, Montoro i Sergi Pascual (Marc Lloret).

CF Montañesa: Èric Mourin, Andy, Santos (Xavi Múrcia), Àlex Torres, Moyano, Dimas, Pedro Bilbao (Tomy), Èric Ruiz, Aumatell (Pompido), Velillas (Marsal) i Júnior (Anguera).

Targetes grogues: Moyano, Velillas i Dimas de la Montañesa / Adri Salas, Abde i Sergi Pascual del Palamós CF

Gols: 1-0 (min. 70 Aumatell) - 1-1 (min. 84 Abel Fàbregas) - 2-1 (min. 85 Velillas)