Calonge i Sant Antoni programa diferents actes amb motiu del 25-N

25/11/2021 Societat - Ariadna Ferrer


Un dels actes anirà a càrrec de la pintura i escriptora, Paula Bonet. (Foto: Paula Bonet).

Un dels actes anirà a càrrec de la pintura i escriptora, Paula Bonet. (Foto: Paula Bonet).

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha programat diverses activitats amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència Masclista. Els actes comencen avui, 25 de novembre i finalitzen el diumenge 27 de novembre. Aquesta iniciativa inclou lectures, xerrades, concerts, homenatge a les víctimes de violència de gènere i un recull de fons documental amb l’objectiu de conscienciar sobre les violències masclistes.

L’activitat programada d’avui començarà amb la lectura del manifest Institucional pel 25-N. L’acte continuarà amb un concert participatiu a càrrec de la cantautora Ukuphila i la Cristina Gràcia Bell-lloch, de l’associació Habitades, que recitarà alguns texts al voltant de les violències masclistes. L’activitat tindrà lloc a la Biblioteca Municipal Pere Caner a les set de la tarda. Durant la jornada d’avui, també es realitzarà, de sis a onze de la nit, un homenatge a totes les víctimes de violència de gènere amb la il•luminació de la Bola del Fòrum amb llums de color violeta.El divendres 26 de novembre a les sis de la tarda tindrà s’ha organitzat a l’Espai Jove el visionat d’un capítol de la sèrie ‘Por trecerazones’ amb l’objectiu de generar un debat i reflexionar sobre les escenes.

El dissabte 27 de novembre l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament ha organitzat la xerrada ‘De víctima a supervivent. Feminisme i sororitat per a l’abordatge de les violències masclistes’, a càrrec de l’advocada penalista Carla Vall i la pintora i escriptora Paula Bonet. Les ponents parlaran sobre tot el procés d’una víctima des del silenci fins l’alliberament en el marc del sistema institucional i legal, i sobre com l’art sana el dolor. Bonet també presentarà el seu últim llibre, L’Anguila. L’acte tindrà lloc al Castell de Calonge a les set de la tarda. A part de les activitats descrites, fins el 27 de novembre la Biblioteca Municipal Pere Caner farà un recull de fons documental i literatura sobre violències masclistes que es podran trobar en una secció separada.Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...