Comença la quarta edició del Congrés d'Emprenedoria Alta Mar

25/11/2021 Societat - Ariadna Ferrer


Dídac Lee és un empresari figuerenc i soci fundador de Galdana Ventures. (Foto: Futbol Club Barcelona).

Dídac Lee és un empresari figuerenc i soci fundador de Galdana Ventures. (Foto: Futbol Club Barcelona).

El Firal de Sant Antoni acull avui i demà la quarta edició del Congrés d’Emprenedoria Alta Mar. Sota el lema ‘més valor: Diferenciar-se per competir’, l’edició d’enguany se centrarà en el món de l’emprenedoria, el màrqueting i la innovació a través d’empreses i srtartups amb bons models de negoci i propostes diferents. La conferència magistral anirà a càrrec de Dídac Lee, cofundador i propietari de Galdana Ventures, Inspirit i Tradeinn, avui a les set de la tarda.

Durant els dos dies del Congrés es presentaran unes ponències basades en diferents àmbits de l’emprenedoria. En aquest sentit, es parlarà sobre com generar més valor amb el màrqueting digital, com innovar amb nous models de negoci, com finançar una Startup, com validar una idea i buscar inversors, entre d’altres. Els ponents convidats formen part d’empreses referents en el mercat que triomfen en sectors on semblava que ja estava tot fet gràcies a noves propostes i models de negoci.

En el Congrés d’Emprenedoria no només es parlarà d’empresa. Diversos emprenedors provinents d’altres sectors explicaran les seves experiències per ajudar a altres empresaris, com ara el propietari del restaurant Casamar, Quim Casellas, que parlarà de com diferenciar-se en el món de la cuina. En clau femenina, el Congrés oferirà una taula rodona amb empresàries de Calonge, així com les ponències de Mar Alarcón, fundadora de Social Car i Silvia Martínez, sòcia fundadora de LEXCREA. Finalment, la cloenda anirà a càrrec de Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...