Diumenge torna la Marxa dels Traginers per la Vall de Bell-lloc

25/11/2021 Esports - Carlos Ribas


Imatge d'arxiu de la Marxa dels Traginers. (Foto: Club Alpí Palamós).

Imatge d'arxiu de la Marxa dels Traginers. (Foto: Club Alpí Palamós).

El Club Alpí Palamós organitza aquest diumenge la dissetena edició de la Marxa dels Traginers, la popular prova que recorre la vall de Bell-lloc i els seus voltants. Com és habitual es delimiten dos recorreguts, un de més dificultat i un altre de més senzill, amb sortida i arribada des de Can Pere Tià. Els participants a la Marxa dels Traginers podran admirar el conjunt d´elements patrimonials i naturals que ofereix el paratge de la vall de Bell-lloc. Aquest any com a novetat, es demana als participants que portin el seu propi bidó o got. Per seguretat, als avituallaments no es donaran ampolles sinó que s'omplirà els recipients d'aigua i minimitzar així el risc de contagi de COVID.

Es planteja un itinerari bàsic de 8 quilòmetres i 300 metres de desnivell positiu. Aquesta és l'opció més popular, però qui vulgui competir es pot apuntar al recorregut llarg. En aquest cas parlem de 15 quilòmetres i 600 metres de desnivell, també per l'entorn de la vall de Bell-lloc. Lorenzo Aguado i Oriol Borràs, integrants del Club Alpí Palamós, parlen del grau de dificultat dels recorreguts.Una de les novetats de l'edició d'enguany és que, per minimitzar el risc de contagis, es demana als assistents que portin el seu propi recipient pels avituallaments.Tradicionalment, la Marxa dels Traginers ha esdevingut molt popular els darrers anys i ha comptat amb molta participació. Loren Aguado i Oriol Borràs, del Club Alpí, expliquen que aquest any s'han marcat un topall de participants.Dissetena Marxa dels Traginers, aquest diumenge, amb sortida i arribada des de Can Pere Tià.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...