La CUP reivindica de nou la municipalització de serveis

24/11/2021 Política - Carlos Ribas


La regidora de la CUP Palamós - Vila-romà, Roser Huete.

La regidora de la CUP Palamós - Vila-romà, Roser Huete.

La CUP Palamós - Vila-romà manté la seva reivindicació de municipalitzar serveis. Critica la gestió del govern municipal de seguir renunciant a l'alternativa d'una gestió directa de serveis públics com l'aigua, la neteja, la recollida de residus o el transport, molts d'ells externalitzats a empreses privades. Els cupaires creuen que és una estricta qüestió de voluntat política que només beneficia l'empresa privada i i va en contra de l'interès de la ciutadania i de les condicions laborals dels treballadors.

A Palamós, la CUP ha defensat des del primer dia la municipalització de serveis, de moment sense èxit. Els cupaires diuen, però, que és possible fer-ho. Simplement, es tracta de valentia per canviar-ho i defensar la sobirania dels ajuntaments per recuperar la gestió de serveis públics. Roser Huete, portaveu de la CUP Palamós-Vila-romà.Per a la CUP, es tracta de voluntat política. Per això, insta l'Ajuntament a fer passos per recuperar la gestió municipal de serveis com la neteja, la gestió de l'aigua, la recollida de residus o les zones d'aparcament.El grup de l'oposició diu que la gestió d'un servei públic no ha de ser mai un negoci, encara menys per a una empresa privada, i que l'obligació de l'Ajuntament és defensar els drets de les persones i l'interès social de tot servei públic. Per això, la CUP creu que municipalitzar la gestió dels serveis públics és garantia d'una gestió eficient i transparent, sotmesa a control ciutadà.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...