Encara es poden fer donacions a les caixes dels supermercats pel Gran Recapte

24/11/2021 Cultura - Carlos Ribas


Voluntàries del Gran Recapte d'Aliments d'aquest any. (Foto: Gran Recapte d'Aliments).

Voluntàries del Gran Recapte d'Aliments d'aquest any. (Foto: Gran Recapte d'Aliments).

Fins aquest dissabte 27 de novembre, es poden fer donacions monetàries a les caixes dels supermercats que participen en el Gran Recapte d'Aliments. La campanya repeteix la fórmula de l'any passat i promou donacions econòmiques en comptes de fer la recollida presencial d'aliments en els supermercats. També es podran fer donacions telemàticament fins al dia 11 de desembre a través del lloc web del Gran Recapte, de les cadenes de distribució i del canal de pagament Bizum.

Aquestes aportacions permetran adquirir aliments bàsics com llet, oli, conserves, fruites i verdures, i també aliments d’alt valor nutritiu com carn, peix i ous. A Palamós, tot el que es recapti anirà a parar a l'Espai de Distribució d'Aliments 'Albert Castejón', de Palamós. L'entitat que el gestiona és Càritas Interparroquial Palamós-Sant Joan i Fani Fuertes és la seva coordinadora.Fins dissabte es poden fer donacions a les caixes dels establiments, i fins al dia 11 de desembre hi ha temps per fer aportacions telemàticament a través del lloc web del Gran Recapte, de les cadenes de distribució i del canal de pagament Bizum (amb el codi 33596 i 00929). Com a novetat, els comerços d’alimentació de proximitat com els mercats i el petit comerç també podran participar enguany en el Gran Recapte, a través d’una aplicació mòbil de la qual disposaran els establiments on es podran fer donacions monetàries per a la compra d’aliments, que es lliuraran a entitats socials properes.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...