El Palamós perd al camp del Mataró (2-1)

21/11/2021 Esports - Abel Espinosa

El Palamós no ha pogut sumar cap punt en la seva visita a Mataró. (Foto: Palamós CF).

El Palamós ha perdut avui al camp del Mataró, 2 a 1, i suma la segona derrota consecutiva. L'equip local ha començat molt bé el matx i s'ha avançat en el marcador en el minut 3 gràcies a un fort xut de Gual des de fora de l'àrea. Barga ha fet el segon gol en el minut 34, en una primera meitat per oblidar. El segon temps ha estat molt diferent, amb un Palamós més centrat i que tot i haver marcat un gol, no ha estat capaç de treure res de profit en la seva visita a Mataró. El Palamós és ara sisè amb 13 punts, a 5 del líder, el Bescanó.

El Mataró arribava al partit sense haver guanyat cap partit aquesta temporada. Els maresmencs han sortit amb molta força i ben aviat s'han avançat en el marcador gràcies a un potent xut de Gual des de fora de l'àrea. La primera meitat el Palamós ha estat desdibuixat sobre el terreny de joc, cedint la iniciativa als locals. En el minut 34 Barga ha fet el segon gol pels locals i ha deixat molt tocat al Degà.
El segon temps ha estat completament diferent. Un Palamós molt més ben situat ha aconseguit retallar diferències amb un gol d'Adri Salas en el minut 59. Tot i haver jugat millor, el Palamós no ha pogut aconseguir un gol que li hagués donat un punt.
Amb la derrota d'avui, el Palamós tanca la vuitena jornada situat a la sisena posició de la taula, amb 13 punts. La propera jornada l'equip juga a casa davant del Lloret. El partit començarà a les 12 del migdia del diumenge 28 de novembre.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Ousmane, Sergio García (Abel), Sergi Bas, Abde, Toribio, Gerard Mercader (Marc Lloret), Alaminos (Sergi Pascual), Adri Salas, Peter Junior (Muller), Jairo i Montoro.
Mataró: Joan, Teje (Roger), Gual (Oriol), Pol, Toni, Barga, Sagar, Buba (Kilian), Marc (Bruno), Banyuls i Yustos.

Targetes grogues: Teje i Pol del Mataró / Peter Junior, Montoro, Tubert i Jairo del Palamós

Gols: 1-0 (min. 3 - Gual) - 2-0 (min. 34 - Barga) - 2-1 (min. 59 Adri Salas)