'Les de Vallo' guanyen l'edició 2021 de 'Focs creuats'

03/11/2021 Cultura - Abel Espinosa


Participants i jurat de l'edició 2021 de

Participants i jurat de l'edició 2021 de "Focs creuats", ahir a l'Espai del Peix. (Foto: Punt Jove Palamós).

Ahir a l'Espai del Peix de Palamós es va posar el punt i final a la segona edició de 'Focs creuats'. Aquesta iniciativa lúdica de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós vol introduir als joves en el món de la cuina d'una forma divertida, emulant els concursos culinaris que fan per la televisió. Enguany, quatre equips de quatre components, totes elles noies, han participat en l'edició 2021 de 'Focs creuats'.

En Lluís Martí, tècnic de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós, ens explicava abans de la darrera sessió d'ahir, el funcionament del concurs i com va sorgir la idea de fer-lo.



Els equips participants van ser ahir assessorats pels cuiners Toni Izquierdo, del Restaurant Mas dels Arcs i per en Tomàs Brull, de La Cala Taverna. En Tomàs ens explica quin ha estat el seu paper durant el concurs i com les concursants han hagut de superar diferents proves amb algun entrebanc, com ara estar cinc minuts sense poder cuinar, haver de cedir un ingredient a un altre equip, o haver de cuinar entre elles lligades pels peus.



L'edició 2021 l'ha guanyat l'equip de 'Les de Vallo', un grup de quatre noies de Vall-llobrega format per la Kaila, la Gala, la Noa i la Martina. Abans de posar-se a cuinar en el concurs d'ahir, i sense saber que una hora més tard serien les guanyadores, ens explicaven què les va motivar a apuntar-se a "Focs creuats".



Les guanyadores gaudiran com a premi d'una experiència gastronòmica en un dels restaurants de Palamós. 'Focs creuats' s'ha fet tres dies, el 19 i 26 d'octubre i el 2 de novembre en sessions de tarda a l'Espai del Peix. Ha estat una nova proposta del Punt Jove que ha agafat el relleu als tradicionals cursos de cuina i els ha transformat en un concurs en què els joves han après nocions de cuina i han elaborat un menú complet amb productes de temporada, de proximitat, i d'una forma divertida.



Totes les notícies:

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...