Victòria contundent del Palamós davant el Parets (4-0)

31/10/2021 Esports - Yolanda Aguilar

El Palamós ha aconseguit avui la tercera victòria de la temporada davant el Parets (Foto: Palamós CF)

El Palamós ha sumat tres punts en el partit disputat al Municipal Palamós - Costa Brava contra el Parets. La primera meitat ha estat ben controlada pels palamosins, amb clar domini local. En el minut vint-i-sis Abel Fàbregas ha avançat el marcador després d'una passada de Toribio. El Degà ha arribat a la porteria de Víctor en dues ocasions més, però no ha acabat materialitzant el gol.

A la represa, el Palamós ha seguit dominant el partit. Fruit d'això ha arribat, al minut vuitanta, el segon gol local per obra d'Adri Salas, que ha ampliat l'avantatge en el marcador. En els darrers minuts Jairo ha marcat el 3-0 i Marc Lloret ha acabat sentenciant el partit marcant el 4-0 en temps afegit.

Amb la victòria d'avui el Palamós suma 10 punts i se situa tercer a la classificació, a tres punts de líder, L'Escala. Precisament el proper partit del Palamós serà al camp dels escalencs el proper diumenge 7 de novembre a les 16h.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Ousmane, Sergio García, Sergi Bas, Abde, Toribio (Tubert), Gerard Mercader (Jairo), Alaminos, Müller (Adri Salas), Ayoub (Johan), Fàbregas (Marc LLoret) i Blanco.

Parets CF: Víctor, Pau, Alcoba, Marc, Pol, Berni (Negro), Litus, Manel (Obiols), Guillem, Pedro i Parri (Nico).

Targetes grogues: Toribio, Abde, Adri Salas del Palamós CF / Litus, Pau del Parets CF

Gols: 1-0 (min. 26 Fàbregas) - 2-0 (min. 80 Adri Salas) - 3-0 (min.90 Jairo) - 4-0 (min. 90 Marc Lloret)