JuntsxCat demana redreçar la imatge de la platja de la Fosca

13/10/2021 Obres i Urbanisme - Jordi Rodríguez


Vessament d'aigües residuals a La Fosca.

Vessament d'aigües residuals a La Fosca.

Junts per Catalunya, en l'oposició a l'Ajuntament de Palamós, diu que el litoral de la Fosca té actuacions pendents des dels danys que va provocar el temporal 'Glòria', el gener del 2020, i que s'han de resoldre. La formació independentista és conscient que la competència d'aquestes reparacions és de Costes de l'Estat. Davant la inacció d'aquesta administració, però, creu que és el govern municipal qui ha de donar resposta, i així li ho demana.

El portaveu de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de Palamós, Raimon Trujillo, ho ha explicat a Ràdio Palamós.Trujillo ha repassat quines són les mancances que s'han de resoldre més prioritàriament a la Fosca.En el darrer Ple municipal, Junts per Catalunya també va preguntar per la problemàtica del vessament d'aigües residuals a la Fosca quan hi ha pluges fortes. L'equip de govern va reconèixer que hi ha un problema amb la falta de separació d'aigües residuals i plujanes que, en moments puntuals de molta saturació, sobreeixen barrejades. Hi ha el compromís de resoldre-ho amb la implicació de la companyia d'aigües, però també amb la intervenció del Consorci de la Costa Brava.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...