Cursos de la Cambra de Palamós per al sector dels serveis

13/10/2021 Serveis - Jordi Rodríguez


Imatge d'arxiu d'un curs d'instagram impartit a la Cambra de Comerç de Palamós. (Foto: Cambra de Comerç de Palamós).

Imatge d'arxiu d'un curs d'instagram impartit a la Cambra de Comerç de Palamós. (Foto: Cambra de Comerç de Palamós).

La Cambra de Comerç de Palamós organitza aquest mes i el que ve diferents formacions, en col·laboració amb associacions de comerciants de municipis de la seva circumscripció. Es tracta de cursos adreçats a empreses del sector del comerç i de l'hostaleria, amb la finalitat de dotar-les d'eines perquè millorin la seva competitivitat.

Una de les formacions es farà a Palamós, a les instal·lacions d'Epicentre, al polígon industrial de Sant Joan. Parlem d'un curs d'Instagram de nivell avançat. S'adreça a persones que ja estan introduïdes en els coneixements mínims d'aquesta xarxa. El curs, una formació de 4 hores que es farà els dies 25 i 27 d'octubre, proposa treballar l'algoritme i les estadístiques d'Instagram, així com les formes de crear continguts i publicar-los, o conèixer les eines i les estratègies per crear els millors continguts visuals.
Abans d'aquest, demà dijous i demà passat divendres, el Firal de Sant Antoni acollirà un curs per optimitzar i treure el millor rendiment als grups de treball. Es tracta de donar pautes per fer una gestió eficaç del personal en el sector de l'hostaleria i la restauració, incrementant així el rendiment de les empreses. Aquest curs es repetirà els dies 3 i 4 de novembre, a Begur.
Finalment, hi ha una tercera formació que estarà centrada en el Whatsapp Business i les seves diferències respecte al Whatsapp tradicional. Es tracta d'una aplicació desenvolupada especialment per a petites i mitjanes empreses. Facilita les interaccions amb els clients perquè permet automatitzar, organitzar i contestar ràpidament els missatges. Aquest curs es farà els dies 8 i 10 de novembre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Calonge. L'assistència a aquestes formacions de la Cambra de Comerç de Palamós és gratuïta, prèvia inscripció. Podeu demanar informació a l'adreça de correu electrònic info@cambrapalamos.org. La Cambra les organitza amb el suport del Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós, així com d'altres associacions de comerciants de Calonge i Sant Antoni, Begur, Palafrugell i La Bisbal.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...