El Palamós CF debuta a la lliga amb una victòria davant la UE Llagostera-Costa Brava B (4-1)

03/10/2021 Esports - Yolanda Aguilar

L'onze inicial del Palamós CF davant la UE Llagostera - Costa Brava B. (Foto: Palamós CF)

L’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava ha acollit el primer partit de competició oficial de la temporada 2021-2022 amb el partit entre el Palamós CF i la UE Llagostera-Costa Brava B.
Les coses han començat molt bé per l'equip de Mario Fernández, doncs Adri Salas ha aprofitat una molt bona centrada de Gerard Mercader per afusellar a Bernat des de l'àrea petita en el minut 4. El mateix Gerard Mercader ha realitzat el segon gol dels palamosins al minut 22 després d'un fort xut des de dins de l'àrea. Jairo ha materialitzat el tercer del Palamós CF al minut 38 quan s'ha trobat sol amb l'esfèrica a l'àrea petita. En el minut 47 Badd El Amerani ha retallat distància i ha fet el gol dels visitants.

A la represa els locals han seguit amb la mateixa dinàmica dominant el terreny de joc i han portat la iniciativa en tot moment. Fruit d'això al minut 75 Ayoub ha materialitzat el quart gol dels palamosins després d'una assistència d'Alaminos. Marc Lloret, jove valor de la casa, ha debutat amb el primer equip als darrers minuts del partit.

El proper partit del Palamós es jugarà el proper diumenge a les 17:30h davant La Jonquera.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Alex Campos, Sergio García, Abde, Montoro, Angel Blanco, Peter Junior, Alaminos (Johan Otin), Gerard Mercader (Ayoub), Müller (Toribio), Adri Salas (Marc Lloret) i Jairo (Abel Fàbregas).

UE Costa Brava B: Bernat, Guillem Falgueras, Iker, Guillem Garangou, David López (Felipe), Badd el Amerani, David Silvestre (Gerard Palau), Tiago, Alex Sosa (Chami), Horty (Borràs) i Oriol Noll (Casanovas).

Targetes grogues: Alex Sosa, de la UE Llagostera-Costa Brava

Gols: 1-0 (min. 4 Adri Salas) - 2-0 (min. 22 Gerard Mercader) - 3-0 (min. 38 Jairo) - 3-1 (min. 47 Badd El Amerani) - 4-1 (min. 75 Ayoub)