La Festa Major de Palamós ja té cartell i ultima una programació sense balls ni Barraques

17/05/2021 Cultura - Jordi Rodríguez


Concert itinerant de The Covers Band pels carrers de Palamós, la Festa Major de l'any passat.

Concert itinerant de The Covers Band pels carrers de Palamós, la Festa Major de l'any passat.

Palamós ja té cartell per a la Festa Major 2021. El disseny guanyador és el d'Ana García Royo, de Sant Feliu de Guíxols, que s'ha imposat a la resta de les 13 propostes presentades al concurs que va convocar l'Ajuntament palamosí. El cartell escollit es basa en una composició amb un disseny acolorit de les lletres que formen la frase 'Festa Major de Palamós'. El disseny inclou elements representatius de l'estiu i de la festa, com ara banderetes de colors, música i focs, així com elements característics del municipi com el mar, la gamba o el campanar.

La imatge també incorpora el lema 'Només sí és sí', que pretén sensibilitzar contra les agressions sexistes i els assetjaments. El jurat del concurs l'han format la regidora de Cultura, i els tècnics municipals d'aquesta àrea i de les de Joventut, Participació i Comunicació. Ana García s'endú un premi de 250 euros pel seu cartell guanyador.
La Festa Major de Palamós 2021 es farà del 23 al 26 de juny. Igual que l'any passat, la seva programació s'adaptarà a les normes de seguretat per prevenir contagis de COVID-19. La major part dels actes es programaran en recintes del municipi on es pugui delimitar el perímetre i on l'accés requereixi retirar una entrada gratuïta, que permeti garantir el control de l'aforament. Lluís Puig, alcalde de Palamós, explica que la programació s'està acabant de perfilar.El que sí que es descarten són els balls i les activitats multitudinàries. És el cas de les tradicionals Barraques, que per segon any consecutiu no es faran.


El disseny guanyador és el d'Ana García Royo, de Sant Feliu de Guíxols.

El disseny guanyador és el d'Ana García Royo, de Sant Feliu de Guíxols.

Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...