Fina Camós ja és la Síndica de Greuges de Palamós

21/04/2021 Societat - Jordi Rodríguez


Fina Camós, a la dreta de la imatge, és la nova Síndica de Greuges de Palamós en substitució de David Sagrera. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Fina Camós, a la dreta de la imatge, és la nova Síndica de Greuges de Palamós en substitució de David Sagrera. (Foto: Ajuntament de Palamós).

Fina Camós ja ha pres possessió del càrrec de Síndica de Greuges de Palamós. L'acte formal es va fer en el decurs del Ple municipal ordinari, ahir al vespre. Camós és la primera dona que accedeix a aquest càrrec municipal i substitueix David Sagrera, que l'ha ostentat en els últims cinc anys. Els dos síndics han treballat conjuntament en les darreres setmanes per tal de poder fer el traspàs del càrrec, aportant a la nova Síndica tota la informació de l'activitat.

Davant el Ple, Fina Camós va tenir unes paraules especials d'agraïment cap a Sagrera, en el sentit que va ser precisament ell qui la va proposar com a nova Síndica de Greuges municipal. Admet que necessitarà un temps d'aprenentatge i es compromet a actuar en tots aquells casos en què l'administració hagi fallat o s'hagi mostrat poc sensible amb la ciutadania. Contribuir al bon funcionament de l'administració local, implicarà ser exigent amb la seva gestió, va dir Fina Camós. Escoltem-la.La nova Síndica de Greuges de Palamós entén que es fa càrrec de la institució en un moment complicat per la pandèmia de la COVID-19.Fina Camós és la tercera persona que es fa càrrec de la Sindicatura de Greuges municipal de Palamós, després de Jordi Sistach i David Sagrera. Camós, de 65 anys, és llicenciada en Farmàcia i ha estat cap del Servei de Farmàcia de l'hospital de Palamós des de l’any 1986 i fins al 2017. És autora de diverses publicacions en revistes de la professió i ha participat com a ponent en congressos i jornades relacionats amb la seva especialitat. També ha treballat en l'àmbit del voluntariat amb la posada en marxa d’un servei de farmàcia en un hospital del Senegal, o bé amb el programa Vacances en Pau per a infants saharauís. El relleu al capdavant del càrrec de Síndic de Greuges s'ha formalitzat també amb un acte a la Sala Noble de l'Ajuntament de Palamós, en què l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha lliurat una placa d'agraïment al Síndic sortint, David Sagrera.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...