L'Ajuntament valorarà més tancaments de carrers per ampliar terrasses

12/04/2021 Serveis - Jordi Rodríguez


Dues jardineres impedeixen el pas de vehicles pel carrer d'Orient a la Plaça de Catalunya.

Dues jardineres impedeixen el pas de vehicles pel carrer d'Orient a la Plaça de Catalunya.

L'Ajuntament de Palamós estudiarà les propostes que els presentin per restringir el trànsit rodat en determinats espais urbans del municipi, i facilitar l'ampliació de terrasses de bars i restaurants. Es tracta de donar continuïtat a l'experiència que es va començar a aplicar l'estiu de l'any passat als laterals de la plaça de Catalunya. El Consistori admet que s'ha d'analitzar cas per cas perquè aquestes mesures no són possibles sempre, ni a tot arreu.

Sí que es va poder fer, com dèiem, amb el tancament del trànsit dels carrers d'Orient i d'Alba, a l'altura de la plaça de Catalunya. Va ser una iniciativa que es va prendre l'estiu passat a petició dels bars i establiments que hi ha a la zona, que van poder ampliar així les seves terrasses. L'Ajuntament de Palamós està disposat a aplicar la mateixa fórmula en altres indrets, sempre que sigui viable. Alfons Bartolomé, regidor de Via Pública, ho ha explicat a Ràdio Palamós.Després de la primera onada de la pandèmia del coronavirus, l'Ajuntament de Palamós ja havia mostrat la seva disposició a habilitar per a vianants trams de calçada, allà on fos possible, amb la finalitat de facilitar la distància física entre persones, com a mesura preventiva dels contagis. Pels establiments de bar i restauració també ha estat una bona solució per rendibilitzar el seu negoci, i compensar en part les pèrdues que els han ocasionat les restriccions motivades per la pandèmia.


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...