El Palamós suma tres punts davant la UE Rubí (3-0)

01/03/2020 Esports - Yolanda Aguilar

L'onze inicial del Palamós CF davant la UE Rubí. (Foto: Palamós CF)

El Palamós ha guanyat el partit disputat avui a l'Estadi Palamós Costa Brava i suma els tres punts a casa davant el Rubí. Els de Mármol han protagonitzat una bona primera part, dominant el partit però sense disposar de gaires ocasions de gol. El Rubí ha intentat portar durant uns minuts la iniciativa, però els locals han acabat fent un bon plantejament i han aconseguit dominar el partit amb un gol de Rossell al minut trenta-sis i que ha avançat als palamosins en el marcador.

En el segon temps, el Palamós ha seguit dominant el partit i fruit d'això ha arribat el segon gol local en el minut seixanta per obra del capità, David Cano. Amb el 2-0 en contra, el Rubí ha obert les seves files per posar setge sobre la porteria del Palamós, però avui, Quinti ha desfet totes les ocasions dels visitants. En els últims minuts del matx el Rubí ha abaixat els braços i els palamosins han assatjat la porteria local que ha acabat en un penal al minut vuitanta-set. Toni Rossell ha fallat el penal però Vergara, molt atent al refús, l'ha enviat al fons de la xarxa.

El Palamós suma 38 punts amb la victòria d'avui i continua situat a la part alta de la classificació, empatat a punts amb Manlleu i Vic. El proper partit, diumenge a les 11:30 hores, el Palamós es desplaça al camp del Sabadell Nord.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti, David Cano, Biel Pla, Pere Espuña, Guillem Cornellà, Adri Salas, Toni Rossell, Jose Martínez (Alexis), Dani Muela (Joel Salas), Dembo (Vergara) i Lucas Palma.

UE Rubí: Xavi, Mur, Manu, Raventós (Del Río), Iván, Villegas, Raul, Burgos (Aleix), Anouar (Masip), Héctor ( juanmi) i Edgar.

Targetes grogues: Lucas Palma i Alexis del Palamós CF / Héctor, Masip i Edgar de la UE Rubí.

Gols: 1-0 (min. 36 Rossell) - 2-0 (min. 60 Cano ) - 3-0 (min 90' Vergara)